Silver Origin op Nederlandse scheepswerf tewatergelaten

Op de Nederlandse scheepswerf van De Hoop in Lobith-Tolkamer heeft maandagochtend de tewaterlating plaatsgevonden van de Silver Origin. Het is het tweede expeditieschip in korte tijd, na de Celebrity Flora, dat door De Hoop wordt gebouwd speciaal voor de Galapagos Eilanden. Ze behoren tevens tot de grootste schepen die de afgelopen 10 jaar op de werf zijn gelanceerd.

De komende maanden wordt er nog hard gewerkt aan de inrichting van het schip, voordat het later in 2020 wordt opgeleverd en toetreedt tot de vloot van Silversea. Het all-suite expeditieschip gaat plek bieden aan maximaal 100 personen.

Klik hier voor de eerste beelden van het (toekomstige) interieur van de Silver Origin.

Bron foto: De Hoop

Zie onderstaande video’s voor beelden van de tewaterlating van de Silver Origin:

Ultraluxe rederij Silversea is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.