Cruisereiziger
Bestemmingen

Video: 13 cruiseschepen bij eindejaarsvuurwerk op Madeira

Oudejaarsdag stond op Madeira wederom in het teken van het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk. In totaal verzamelden een record aantal van 13 cruiseschepen (goed voor ongeveer 30.000 passagiers en bemanningsleden) zich in de Baai van Funchal. Dat zijn er 3 meer als vorig jaar.

Tijdens het traditionele 8-minuten durende spektakel lagen vier cruiseschepen in de haven van Funchal aangemeerd, Queen Victoria (Cunard) en Ocean Majesty (Majestic International), AIDAstella (AIDA Cruises) en Aurora (P&O Cruises). De andere cruiseschepen gingen voor anker in de baai.

De volgende 13 cruiseschepen brachten Oud en Nieuw op Madeira door: Queen Victoria (Cunard), Ocean Majesty (Majestic International), AIDAstella, AIDAcara (AIDA Cruises), Aurora (P&O Cruises), Columbus (CMV), Marco Polo (CMV), Saga Sapphire (Saga Cruises), Zenith (Pullmantur), Mein Schiff 3 (TUI Cruises), Balmoral (Fred. Olsen Cruise Lines), Marella Explorer (Marella Cruises) en Amera (Phoenix Reisen).

Zie onderstaande video’s voor beelden van het eindejaarsvuurwerk op Madeira:

Heb je ook zin gekregen om dit eind 2020 mee te maken? Wij hebben alle cruiseschepen op een rijtje gezet die er volgend jaar bij zullen zijn in dit artikel: Beleef het unieke vuurwerk van Madeira in 2020 vanaf een cruiseschip!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!