MSC Cruises start “The Sea at Its Most” reclamecampagne

MSC Cruises heeft een nieuwe reclame campagne gelanceerd met de naam “The Sea at Its Most”. De campagne viert de talloze elementen van de zee, met daarin uiteraard een rol weggelegd voor het cruisen met MSC naar nieuwe plaatsen, nieuwe kusten en nieuwe landen.

Gefilmd aan boord van de MSC Bellissima, toont de nieuwe campagne de zee op zijn “meest gastvrije, avontuurlijke, nieuwsgierige, spectaculaire, heerlijke, magische en onvergetelijke manier”. MSC Cruises werkte samen met de muzikale virtuoos en de legendarische componist Ennio Morricone.  Morricone heeft speciaal voor de campagne een exclusief nieuw muzieknummer getiteld “The Sea at its Most” gecomponeerd. Deze is eerder dit jaar met zijn live orkest in Rome opgenomen.

300 jaar

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “Met onze nieuwe campagne, waarin we opnieuw samenwerken met Maestro Morricone, wilden we de wonderen van de zee vieren en laten zien hoe onze gasten de wereld kunnen ontdekken op een unieke manier aan boord van onze unieke glamoureuze en moderne cruiseschepen. Als een wereldwijd merk dat meer dan 180 nationaliteiten aan boord van onze schepen verwelkomt, doen we een beroep op nieuwsgierige reizigers, die manieren zoeken om nieuwe culturen en nieuwe ervaringen te ontdekken en we hopen dat dit nieuwe gasten zal inspireren om te zien wat we aanbieden.”

Met een zeevaartgeschiedenis van 300 jaar heeft MSC Cruises een speciale relatie met de zee en heeft het “een fundamentele verplichting om de oceanen te beschermen en te behouden”, aldus MSC. Deze diepe passie en het respect voor de zeeën inspireert het bedrijf. Gianni Onorato: “Deze viering van de zee komt op een belangrijk moment voor ons bedrijf, vanaf deze maand zijn we de eerste grote wereldwijde cruisemaatschappij geworden die klimaatneutraal is in onze maritieme activiteiten. Dit is een belangrijke verdere stap in onze jarenlange inzet voor nulemissies en een deel van onze communicatie dit jaar zal gericht zijn om gasten en reispartners te informeren over onze inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en continu te verminderen. “

 

Vraag je offerte voor een MSC cruise aan: 

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.