Norwegian Spirit gearriveerd in Marseille voor uitgebreide renovatie

Het cruiseschip Norwegian Spirit van Norwegian Cruise Line is in de nacht van donderdag op vrijdag gearriveerd in Marseille voor haar grootscheepse renovatie in het droogdok van CNDM. De in 1998 gebouwde Norwegian Spirit zal tot en met 10 februari voor 100 miljoen dollar worden vernieuwd.

Als onderdeel van het moderniseringsprogramma Norwegian Edge van de Amerikaanse rederij zal het 14 nieuwe ruimtes, meer hutten en een grotere Mandara Spa krijgen. Andere nieuwigheden zijn o.a. een extra hoofdrestaurant Taste, het Italiaans restaurant Onda by Scarpetta en een moderne boegschildering op de romp.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de nieuwe faciliteiten aan boord.

De Norwegian Spirit zal na haar droogdok twee 20-daagse cruises naar Griekenland, Israel, Egypte en Abu Dhabi vanuit Rome (Civitavecchia) en Seychellen, Madagascar en Zuid-Afrika vanuit Dubai varen. Daarna staan er bestemmingsrijke reizen gepland naar Zuid-Oost Azië, China en Japan vanuit Singapore, Hong Kong, Tokyo en Yokohama in 2020.

Marco stapt in februari op de totaal vernieuwde Norwegian Spirit om live verslag te doen van alle (nieuwe) faciliteiten aan boord. Houdt daarvoor de website, Facebook, Twitter en Instagram in de gaten!

Wil jij cruisen met de gerenoveerde Norwegian Spirit? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel
 

Hoe is het cruisen bij Norwegian Cruise Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!