Cruisereiziger
Wereldcruise

MSC Magnifica vertrokken voor 117-daagse wereldcruise

Het cruiseschip MSC Magnifica is maandag vanuit het Franse Marseille vertrokken voor de tweede wereldcruise van MSC Cruises. Het gaat om een 117-daagse reis waarbij 43 bestemmingen op 5 continenten worden aangedaan. De gasten kunnen zich naast alle stops ook verheugen op een gastronomische reis via een uniek internationaal culinair programma aan boord. Tien bekroonde chef-koks vanuit de gehele wereld zullen het beste uit de keukens uit Spanje, Brazilië, Argentinië, Colombia, Peru, Hawaii, China, India en Duitsland presenteren.

De chef-koks zullen op verschillende segmenten van de cruise hun opwachting maken om een compleet menu van 3 tot 4 gerechten voor de gasten te bereiden. Deze speciale menu’s zijn gecreëerd om de culinaire hoogstandjes van elke chef te tonen en de smaken van de cruisebestemmingen tot leven te brengen.

Tijdens elk exclusief diner staan de koks klaar om de gasten persoonlijk te begroeten terwijl ze genieten van hun gerechten. Daarnaast kunnen passagiers deelnemen aan culinaire workshops van de meeste chef-koks waardoor ze deze in actie kunnen zien en leren hoe ze buitenlandse gerechten thuis zelf kunnen bereiden. Tot de chef-koks behoren o.a. Ramon Freixa, Roy Yamaguchi en Harald Wohlfahrt.

Cruises met de MSC Magnifica zijn boekbaar bij:

MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!