Mardi Gras voorzien van Carnival schoorsteen

Mardi Gras, het toekomstige cruiseschip van Carnival Cruise Line, is onlangs uitgerust met Carnival Cruise Line’s iconische schoorsteen, de kroon op het nieuwste, grootste en meest innovatieve schip van de rederij.

De schoorsteen werd geinstalleerd op de scheepswerf van Meyer Turku in Finland voorafgaand aan haar uitdokken deze week. De Mardi Gras wordt naar een andere locatie verhuisd om het interieur en de buitenruimtes te voltooien zoals de installatie van BOLT, de eerste achtbaan op zee, het eerste restaurant op zee van chef Emeril Lagasse en een spectaculair waterpark WaterWorks als onderdeel van de Ultimate Playground voor kinderen.

Oplevering van de Mardi Gras staat gepland op 14 november van dit jaar. Ze gaat het gehele jaar door 7-daagse cruises maken naar de Bahamas en de Caribbean vanuit Port Canaveral.

De inaugurele cruises met de Mardi Gras zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!