Win het nieuwe Cruise & Style magazine 2020-2021!

De nieuwste uitgave van het Cruise & Style magazine is vanaf nu weer verkrijgbaar. De uitgave biedt bijna 180 boeiende pagina’s over cruisebestemmingen, exclusieve reportages en talrijke cruisetips. Dit jaar lees je bovendien onder andere over de duurzaamheid van cruiseschepen, de Noorse postroute, leer je Frans Polynesië kennen, Hawaii en Alaska.

Win!

Wij mogen 5 tijdschriften Cruise & Style weggeven. Weet jij het antwoord op deze vraag, stuur dan een mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl. Zorg bovendien dat je lid bent óf wordt van de wekelijkse Cruisereiziger nieuwsbrief.

Geef antwoord op de vraag: Welk schip staat op de voorkant van het nieuwste Cruise & Style magazine?

Tip: het is één van de nieuwe cruiseschepen van 2019.

Email je antwoord voor 30 januari 2020 naar prijsvraag@cruisereiziger.nl en vergeet niet lid te zijn of worden van de nieuwsbrief: abonneer je hier.

Te Koop bij

Het magazine is te koop bij Bol.com, de boekhandel en in de winkel (in Nederland bij o.a. Ako, Bruna, Bijenkorf, Primera enz.).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)