Win het nieuwe Cruise & Style magazine 2020-2021!

De nieuwste uitgave van het Cruise & Style magazine is vanaf nu weer verkrijgbaar. De uitgave biedt bijna 180 boeiende pagina’s over cruisebestemmingen, exclusieve reportages en talrijke cruisetips. Dit jaar lees je bovendien onder andere over de duurzaamheid van cruiseschepen, de Noorse postroute, leer je Frans Polynesië kennen, Hawaii en Alaska.

Win!

Wij mogen 5 tijdschriften Cruise & Style weggeven. Weet jij het antwoord op deze vraag, stuur dan een mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl. Zorg bovendien dat je lid bent óf wordt van de wekelijkse Cruisereiziger nieuwsbrief.

Geef antwoord op de vraag: Welk schip staat op de voorkant van het nieuwste Cruise & Style magazine?

Tip: het is één van de nieuwe cruiseschepen van 2019.

Email je antwoord voor 30 januari 2020 naar prijsvraag@cruisereiziger.nl en vergeet niet lid te zijn of worden van de nieuwsbrief: abonneer je hier.

Te Koop bij

Het magazine is te koop bij Bol.com, de boekhandel en in de winkel (in Nederland bij o.a. Ako, Bruna, Bijenkorf, Primera enz.).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.