Seabourn onthult 270-graden Constellation Lounge op Seabourn Venture

Seabourn heeft vrijdag de Constellation Lounge onthuld, een nieuwe lounge op de twee nieuwe expeditieschepen die volgens planning respectievelijk in 2021 en 2022 worden gelanceerd.

Ontworpen naar het voorbeeld van de Observation Bar, een van de populairste ruimtes op elk schip in de huidige Seabourn-vloot, debuteert de Constellation Lounge op de Seabourn Venture in juni 2021 en daarna in mei 2022 op het nog naamloze zusterschip. Hoog gelegen aan de voorkant van het schip op dek 9 is de Constellation Lounge een ontmoetingsplek die tevens een uitzicht van 270 graden biedt door kamerhoge ramen. Het expeditieteam zal regelmatig in de lounge te vinden zijn om interessante zaken uit de omgeving te delen met de passagiers zoals dieren in het wild en geologische bijzonderheden.

De Constellation Lounge biedt in de ochtend het Early Morning Riser continentaal ontbijt. ‘s Middags wordt er de populaire en recent verbeterde Afternoon Tea gehouden. Als de zon ondergaat worden passagiers getrakteerd op live pianomuziek. Zowel voor als na het diner worden cocktails en tapas geserveerd.

Het ontwerp van de nieuwe lounge is van de beroemde designer Adam D. Tihany. De inrichting is net als de naam geinspireerd op het heelal. In het midden van de lounge is de marmeren en metalen bar gelegen. De lounge heeft donkerblauw tapijt met heldere ruimtepatronen en verlichting die sterrenpatronen op het plafond creeeren. De kunst is geinspireerd op historische kaarten van de hemel. De meubels bestaan uit fluweelachtige rode banken en loungestoelen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!