Cruisereiziger
Annulering

MSC Cruises, Costa Cruises en Royal Caribbean annuleren China cruises

Onder verwijzing naar dringende richtlijnen van de Chinese overheid om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden hebben meerdere cruisemaatschappijen besloten om haar cruiseactiviteiten op het Chinese vasteland onmiddellijk op te schorten. Het gaat om Costa Cruises, MSC Cruises, Royal Caribbean International en Dream Cruises.

Costa Cruises

Costa Cruises heeft cruises van de Costa Serena op 25 januari en 31 januari, Costa Atlantica op 27 januari en 31 januari, de Costa Venezia op 26 januari en 2 februari en de Costa neoRomantica op 25 januari, 30 januari en 2 februari geannuleerd. Gasten kunnen kiezen voor een volledige terugbetaling of voor een cruise later in het jaar met een boordtegoed van 50 dollar.

MSC Cruises

MSC Cruises heeft een 5-daagse cruise van de MSC Splendida met vertrek op 28 januari vanuit Shanghai geannuleerd. Royal Caribbean International heeft hetzelfde gedaan met haar cruise van 27 januari van de Spectrum of the Seas. Ook deze zou vertrekken uit Shanghai.

Dream Cruises

Het Aziatische cruisemerk Dream Cruises van Genting heeft een cruise in Guangzhou van de World Dream geannuleerd. Het zal wel vanuit Hong Kong blijven varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!