Celebrity Cruises onthult nieuwigheden aan boord van Celebrity Apex

Celebrity Cruises heeft dinsdag de eerste details bekendgemaakt van de voorzieningen die zullen worden aangeboden op haar nieuwste cruiseschip Celebrity Apex, dat op 30 maart 2020 wordt gedoopt in Southampton. Het tweede schip in de Edge-klasse zal veel populaire faciliteiten van haar zusterschip Celebrity Edge gaan aanbieden, maar ook diverse noviteiten op culinair-, wellness- en entertainmentvlak. De Celebrity Apex wordt dus geen exacte kopie van de Celebrity Edge.

Bekende features van de Celebrity Edge op de Celebrity Apex zijn o.a. de Magic Carpet, een beweegbaar platform aan de zijkant van het schip waar kan worden gegeten en gedronken, The Retreat, de all-inclusive ervaring voor de suite-gasten, de hutten met Infinite Verandas, een rustgevende binnen- en buitentuin, Edge-villa’s met twee verdiepingen met eigen terras en dompelbad en diverse stijlvolle openbare ruimtes met moderne ontwerpen.

Nieuw culinair aanbod

Nieuw aan boord van de Celebrity Apex is de eet- en drinkgelegenheid Craft Social Bar waar cocktails, wijn en meer dan 50 verschillende ambachtelijke bieren worden geschonken samengesteld door de biersommelier van het schip. Daarnaast wordt er comfort food geserveerd, terwijl op grote schermen live sport wordt uitgezonden.

In Le Grand Bistro zullen nieuwe gerechten van de hand van sterrenchef Cornelius Gallagher worden aangeboden met een nieuwe 3D digitale animatie van Le Petit Chef. Nieuwe menu’s worden ook verwacht in Eden, het 3-dekken hoge indoor ‘wonderland’, Raw on 5, Magic Carpet, Fine Cut Steakhouse, Rooftop Garden Grill en de vier hoofdrestaurants: Cosmopolitan, Cyprus, Normandie en Tuscan.

Nieuw entertainment

Er zullen 3 nieuwe shows worden vertoond in The Theatre, dat wordt uitgerust met de laatste technologische snufjes waaronder een groot 4K LED-scherm rondom het podium, een 360-graden laserprojector en een enorme ‘levensboom’ met meer dan 3000 LED-bladeren. Deze laatste staat centraal in de show ‘Tree of Life’ die het publiek meeneemt op een reis door belangrijke momenten van het leven via popmuziek.

De show ‘Rockumentary’ viert de grootste klassieke rockmomenten in de geschiedenis waarbij het publiek via een app het einde kunnen bepalen. Ten slotte combineert de licht- en lasershow Crystalize muziek, video, dans en luchtacrobatiek.

In Eden zullen gedurende de dag diverse nieuwe evenementen, interactieve kunstvoorstellingen en uitvoeringen worden georganiseerd compleet met live optredens en interactie met het publiek. Verder maakt in The Club ‘Caravan’ haar debuut, een cabaretproductie met nieuwe versies van klassieke circusacts.

Nieuw wellnessprogramma

In samenwerking met OneSpaWorld wordt op de Celebrity Apex een geheel nieuw wellnessprogramma aangeboden. Er kan o.a. worden gekozen uit meer dan 120 verschillende behandelingen, fitness lessen in teams in de aanmerkelijk grotere fitnessruimte en speciale spa-menu’s in de hoofdrestaurants geïnspireerd op de bestemmingen die het schip bezoekt.

Na haar debuut in Southampton biedt de Celebrity Apex 5 cruises aan vanuit de Engelse havenstad naar diverse Noord-Europese en West-Europese bestemmingen. Daarbij wordt Amsterdam in april 3 keer aangedaan, op 3 april, 20 april en 25 april. Daarna trekt het voor de rest van haar inaugurele zomerseizoen naar de Middellandse Zee voor diverse 7- tot 13-daagse cruises.

Heb jij interesse om te cruisen op het nieuwste schip van Celebrity Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!