Eerste stuk staal gesneden van Celebrity Beyond

Op de scheepswerf van Chantiers de L’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire is dinsdag het eerste stuk staal gesneden van het derde cruiseschip van Celebrity Cruises in de Edge-klasse. Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van de Amerikaanse rederij, en Richard Fain, voorzitter en CEO van moedermaatschappij Royal Caribbean Cruises Ltd. waren aanwezig bij de ceremonie van deze eerste mijlpaal in de bouw van de Celebrity Beyond. Oplevering staat gepland in de herfst van 2021. Ook in 2022 en 2024 staan er nog lanceringen op het programma van schepen in de Edge-klasse.

Binnenkort komt het tweede cruiseschip in de Edge-klasse Celebrity Apex in de vaart. De doop vindt op 30 maart 2020 plaats in Southampton. Dit schip is op vrijdag 3 april al tijdens een eerste 5-daagse preview-cruise te bewonderen in Amsterdam. Onze hoofdstad wordt door de Celebrity Apex ook aangedaan op 20 en 25 april 2020.

Cruises met de Celebrity Apex zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!