Cruisereiziger
LezingenOntspanning

Seabourn heeft bijzondere line-up van vooraanstaande sprekers in 2020

Ultraluxe rederij Seabourn presenteert haar nieuwe line-up van vooraanstaande sprekers in 2020 als onderdeel van het populaire Seabourn Conversations programma. Het programma aan boord biedt gastsprekers uit verschillende vakgebieden aan. Zo zijn er sprekers uit de entertainment, overheid, journalistiek en kunst.

In 2020 komen zowel sprekers die al eerder te gast waren op Seabourn’s vloot als sprekers die voor het eerst deelnemen aan het Conversations programma. Ze zullen niet alleen hun expertise delen met de gasten, maar ook aanwezig zijn bij de diners, meegaan op avontuur aan wal en openstaan voor informele gesprekken tijdens de reis.

“We zijn altijd blij om zulke ervaren experts aan boord te brengen om onze gasten kennis bij te brengen via Seabourn Conversations,” zegt Chris Austin, senior vice president van Global Marketing & Sales bij Seabourn. “Onze gasten hebben zelf een interessante achtergrond en genieten echt van het horen over en leren van diverse inzichten, verhalen en perspectieven op verschillende mondiale onderwerpen van sprekers over de hele wereld.”

Enkele sprekers van het Seabourn Conversations-programma 2020 zijn:

Bekijk het volledige programma’s van sprekers die deelnemen aan Seabourn Conversations via www.seabourn.com.

Seabourn is verkrijgbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)