Regent Seven Seas Cruises neemt Seven Seas Splendor in ontvangst

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises heeft Seven Seas Splendor verwelkomt, haar nieuwste schip dat luxe perfectioneert. Het schip werd in Fincantieri’s scheepswerf in Ancona in Italië opgeleverd. Regent’s vijfde schip bouwt voort op het rijke 28-jarige erfgoed van de cruiserederij en biedt een all-inclusive cruisebeleving.

Seven Seas Splendor, met een brutogewicht van 55.254 ton en een lengte van bijna 225 meter, staat gelijk aan geperfectioneerde luxe. Aan boord verblijven 750 gasten in 375 prachtige suites, variërend van 28 m2 tot 413 m2. Zij worden bijgestaan door 551 personeelsleden.

De royaal ontworpen openbare ruimtes, waaronder vijf restaurants en drie bars en lounges, zijn verfraaid met een kunstcollectie ter waarde van $5 miljoen, meer dan 500 kristallen kroonluchters en meer dan 4 hectare aan Italiaans marmer.

Geperfectioneerde luxe

“Elegantie, comfort en gastvrijheid is in iedere hoek van Seven Seas Splendor te vinden,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Luxe reizigers kijken al meer dan twee jaar uit naar de lancering van dit prachtige schip. De eerste dag dat reserveren mogelijk was voor dit schip, was de drukste dag in de geschiedenis van ons bedrijf. We willen het getalenteerde team van Fincantieri bedanken voor de samenwerking met Regent.”

Vrouwelijke kapitein

Seven Seas Splendor maakt haar eerste reis op 6 februari 2020 van Barcelona naar Miami onder het bewind van Kapitein Serena Melani. Zij is de eerste vrouwelijke kapitein van een gloednieuw cruiseschip. Op 21 februari 2020 wordt Seven Seas Splendor gedoopt door haar godmother, wereldberoemd supermodel en actrice Christie Brinkley, tijdens een glamoureuze en elegante ceremonie in Port Miami.

Na de doopceremonie reist Seven Seas Splendor door het tropische paradijs van de Caraïben en de Mexicaanse Riviera. Daarbij doet ze ook twee doortochten van het Panamakanaal en een unieke Zuid-Caribische cruise van Miami naar New York City. In de lente steekt Seven Seas Splendor nogmaals de Atlantische Oceaan over voor haar inaugurele Europese seizoen. Hier bezoekt ze de historische en cultuurrijke havenplaatsen van de Middellandse Zee.

Meer informatie over het schip vind je hier.

Regent biedt een all-inclusive cruise-beleving waarbij zelfs de excursies zijn inbegrepen. Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)