MSC Cruises neemt aanvullende voorzorgsmaatregelen

In verband met de uitbraak van het coronavirus in China neemt MSC Cruises onmiddellijk aanvullende voorzorgsmaatregelen op het gebied van de openbare gezondheid en het welzijn van haar gasten en bemanningsleden wereldwijd op haar gehele vloot.

MSC Cruises heeft sinds 24 januari 2020 een reeks aan activiteiten ondernomen, als gevolg van de recente corona virus ontwikkelingen en heeft vandaag aanvullende maatregelen voor de volksgezondheid geïmplementeerd aan boord van al haar schepen. Ondanks het feit dat er geen gevallen van coronavirus aan boord van een van de schepen van MSC Cruises zijn, zijn de volgende aanvullende maatregelen getroffen om de gezondheid en het welzijn van alle gasten en bemanning te waarborgen:

Deze maatregelen volgen als aanvulling op de eerdere ondernomen acties van MSC Cruises. Gasten en bemanningsleden, die vorige week vanaf het Chinese vasteland reisden, werden bij het inschepen al gescreend op eventuele symptomen en werden gevraagd om eventuele ziektesymptomen te melden aan het medisch centrum aan boord voor verdere assistentie.

Sinds het uitbreken van het coronavirus in China, volgt MSC Cruises de situatie op het gebied van volksgezondheid en veiligheid op de voet en overlegt zij met internationale en lokale gezondheidsinstanties voor advies en aanbevelingen rondom de situatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)