Cruisereiziger

Regent Seven Seas Cruises

De meest luxe cruises ter wereld bij Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises logoRegent Seven Seas Cruises biedt het ultieme all inclusive cruisen aan. De kleinere schepen van de luxe cruisemaatschappij bieden plek voor 500 of 700 passagiers. Zo bieden de Mariner, Explorer, Voyager, Splendor en nieuwste aanwinst Grandeur alleen maar suites met balkon, terwijl op de Seven Seas Navigator ook enkele buitenhutten (suites) te vinden zijn zonder balkon. De maatschappij biedt 450 bemanningsleden op 700 passagiers.

Bij de rederij is werkelijk alles inclusief in de prijs. Alle dranken (inclusief sterke drank), alle specialiteiten restaurants, fooien en zelfs de excursies zijn inbegrepen. Per bestemming is er een groot aantal excursies waaruit gekozen kan worden. Je kunt zelfs twee excursies op een dag uitkiezen als je dat wilt. 

Het fijne aan deze rederij is dat je door de grootte van deze schepen, je snel de bemanning leert kennen. Ook zijn de schepen net groot genoeg voor een prachtig theater en, bij de nieuwste schepen, een indrukwekkende spa met infinity pool op het achterdek die je elk moment van de dag kunt bezoeken. 

Zeer populair zijn de wereldcruises van de rederij, waar bij je in 150 dagen rondom de wereld meevaart op 1 schip. 

De rederij blinkt uit in een ongedwongen sfeer aan boord. Al zonder de vraag te stellen, helpt de bemanning je zeer attent. Iedere keer heb je daardoor weer een verrassingsmomentje!  Dat maakt een ultraluxe vakantie bij Regent geheel zorgeloos! – Miriam

Suites aan boord

De hutten (suites) zijn voorzien van alle luxe en fijne extra’s. De instapcategorie is een (Deluxe) Veranda Suite, maar eigenlijk raad ik je aa om de categorie Superior Suite daarboven te boeken vanwege de grotere ruimte (28 m2 versus 38,6 m2) en de beschikking over een butler. 

Elke suite heeft een inloopkast, een marmeren badkamer met l’occitane badprodukten en een gevulde minibar. De categorie conciërge hut heeft aanvullende extra’s zoals een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise, conciërge service en vele voordelen zoals voorrang bij restaurantreserveringen.

Voor de ontspanning is er een zeer sfeervolle bibliotheek, een spa en zijn er bars. Ook worden er lezingen gegeven. In de avond is er entertainment in het grote theater. 

Alleen spa-behandelingen en aankopen in de winkel aan boord, zijn de aanvullende kosten bij deze cruises.

Seven Seas Splendor - MiriamMiriam cruiste mee met de ultraluxe Seven Seas Splendor in 2022 (klik verder voor deze exclusieve reportage) Eerder cruiste ze op de Seven Seas Explorer, klik verder voor deze reportage. Een bijzondere kookles aan boord stond in 2019 op het programma. De bouw van Seven Seas Grandeur stond centraal bij een bezoek aan de scheepswerf in Italië. Ook maakte Miriam kennis met de Seven Seas Voyager in Amsterdam, lees hier alles over dit scheepsbezoek.

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste cruise nieuws 

Regent Seven Seas Cruises boek je bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen