Cruisereiziger
Wereldcruise

Regent Seven Seas Cruises 2025 Wereldcruise breekt record

Voor het vierde achtereenvolgende jaar heeft Regent Seven Seas Cruises haar Wereldcruise in recordtijd uitverkocht. De afvaart was volledig gereserveerd voordat deze officieel op 15 juni 2022 open ging voor boekingen. De afvaart, die met 150 nachten de langste is in de geschiedenis van de cruisemaatschappij, startte bij een tarief van €77.209 per gast voor een Deluxe Veranda Suite, en €224.059 per gast voor een Master Suite.

Ongekende belangstelling

De 2025 Wereld Cruise van Regent is gereserveerd door trouwe gasten uit het verleden, maar ook door meer dan een derde van gasten die Regent voor het eerst zullen ervaren. Hoewel de vraag groot was in alle suitecategorieën, waren de Distinctive Suites van het schip de eerste die uitverkocht raakten.

“We hebben ongekende belangstelling voor deze afvaart ontvangen en dit fenomenale boekingsrecord toont opnieuw aan dat mensen, net als de wereld zelf, nu openstaan voor reizen en niet van plan zijn om af te wachten en kansen aan zich voorbij te laten gaan,” aldus Jason Montague, President en Chief Executive Officer, Regent Seven Seas Cruises. “Het is opmerkelijk dat luxe reizigers zich blijven aanmelden, of op de wachtlijst willen blijven staan, voor het geval dat gasten hun reservering annuleren tussen nu en de afvaart over tweeënhalf jaar – mensen willen gewoon zoveel mogelijk ontdekken.”

Away in Wonder

Regent’s 2025 Wereld Cruise – Away in Wonder – vertrekt op 7 januari 2025 van Miami, Florida naar San Francisco, Californië en ontdekt bestemmingen in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië & Nieuw-Zeeland, Azië en Alaska. Gasten zullen drie oceanen bevaren, bij 97 havens aanmeren in 25 landen op vijf continenten en zullen 36.295 nautische mijlen afleggen in meer dan vijf maanden.

Regent heeft programma’s aan land samengesteld waarvan luxe reizigers kunnen genieten, van 395 inbegrepen landexcursies tot 16 overnachtingen in de haven die een uitgebreide verkenning van fascinerende plaatsen mogelijk maken. Onder deze plekken vallen, onder andere, Rio de Janeiro, Brazilië; Bora Bora, Frans Polynesië; en Ho Chi Minh City, Vietnam. De reisroute biedt toegang tot 48 UNESCO werelderfgoedlocaties waaronder het Rapa Nui National Park van Hanga Roa op Paaseiland en het Sydney Opera House in Sydney, Australië.

Gasten kunnen ook een extra cruise van 18 nachten toevoegen aan deze cruise, die ongeveer 25% van de gasten al heeft gekozen. De extra reis vaart langs de Mexicaanse Rivièra van San Francisco naar Miami, bezoekt havens in Costa Rica, Colombia en meer, samen met een volledige doortocht van het Panamakanaal.

Wereldrecords

​​Montague vervolgt: “We hebben geweldig nieuws voor de gasten die hun 2025 World Cruise boeking helaas niet bevestigd kregen vanwege de grote vraag, want we openen op 6 juli 2022 vroegtijdige reserveringsaanvragen voor onze 2024-2025 Legendary Journeys Collection. Deze Grand Voyages bieden langere afvaarten van maximaal 83 nachten die de Noordpool, Azië, Australië en de Middellandse Zee zullen doorkruisen. Deze gaan officieel op 20 juli in de verkoop.”

Regent verbrak eerder haar wereldcruise openingsdagrecord in juli 2021 toen de World Cruise 2024 van de cruisemaatschappij in de verkoop ging.

Bekijk alle exclusieve all-inclusive cruises van de rederij bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Regent Seven Seas Cruises 2025 Wereldcruise breekt record

  • Vraag mij af of de genoemde bedragen vanaf Euro 77.209,- all-inclusief is zoals fooien, maaltijden of toch niet ? Maar ja, wie deze bedragen per persoon kan neertellen, zal niet op een eurootje hoeven te letten ook niet als je een éénpersoons hut wilt met toeslag. Het is wel je reis van je leven als je constant met jasje-dasje aan het diner moet zitten en van extravagante luxe houdt, niet aan mij besteed overigens, hou het liever “basic”. Of men moet een smak poen hebben gewonnen in een of andere loterij om met zo’n bootje een tijd lang over de zeven zeeën rond te dobberen. En voor de Master Suite kan je ook een klein huisje kopen als E 224.059,- geen bezwaar is. Laat men maar genieten nu het nog kan, ik reis wel via het You-tube kanaal, lekker goedkoop en milieuvriendelijk…

  • Hi Frans,

    Jahoor, de genoemde bedragen zijn geheel inclusief, dus fooien, dranken, maaltijden en zelfs excursies bij Regent Seven Seas Cruises. Dit is wat je noemt echt onbezorgd cruisen 🙂
    Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.