Norwegian Cruise Line annuleert Azië-cruises Norwegian Spirit

Vanwege de groeiende bezorgdheid over het coronovirus heeft Norwegian Cruise Line besloten om het Azië-programma van de Norwegian Spirit dit jaar te annuleren. De Amerikaanse rederij meldt dat alle cruises van 15 april tot en met 7 december 2020 in die regio komen te vervallen. Passagiers die reeds een cruise hadden geboekt krijgen hun volledige reissom automatisch terugbetaald. Tevens krijgen ze een tegoedbon van 10% op een toekomstige cruise. Norwegian Cruise Line heeft nog niet bekendgemaakt wat de nieuw vaarroutes worden.

Deze week liet Norwegian Cruise Line al weten dat de 100 miljoen dollar kostende renovatie van de Norwegian Spirit vertraging heeft opgelopen vanwege stakingen in Frankrijk. De verwachting is dat het schip vrijdag vanuit Civitavecchia vertrekt voor een cruise naar Dubai. Daarna staat er nog een 21-daagse cruise gepland naar Zuid-Afrika en een 25-daagse cruise naar Singapore. Het vervolg is dus nog onbekend.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!