Gerenoveerde Norwegian Spirit naar Middellandse Zee in plaats van Azië

Norwegian Cruise Line heeft zaterdag bekendgemaakt dat de Norwegian Spirit in plaats van het Aziatische cruiseprogramma vanaf april 2020 een seizoen lang (tot 8 november 2020) 7-daagse cruises gaat varen naar de Griekse Eilanden, Turkije en Israel. Athene zal daarbij fungeren als begin- en eindpunt. De Spirit is net teruggekeerd van een droogdok van meer dan een maand, waarbij het voor 100 miljoen dollar is gerenoveerd.

De verkoop van de bestemmingsrijke cruises is zaterdag van start gegaan. In 7 dagen worden 7 tot 8 havens aangedaan. Bestemmingen die worden bezocht zijn Rhodos, Mykonos, Santorini en Corfu (Griekenland), Kusadasi en Istanbul (Turkije), Ashdod en Haifa (Israel) en Limassol (Cyprus). Er staan ook 2 nieuwe calls voor de rederij op het programma namelijk Patmos en Volos (Griekenland).

Klik hier voor alle nieuwigheden aan boord van de gerenoveerde Norwegian Spirit.

Wil jij met de vernieuwde Norwegian Spirit naar de Griekse Eilanden varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!