Royal Caribbean bouwt eerste Royal Beach Club op Antigua

Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat het later dit jaar de eerste Royal Beach Club opent in Antigua en Barbuda. De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft voor de bouw een overeenkomst afgesloten met de lokale autoriteiten van het eiland in het oostelijke deel van de Caribische Zee. Door het akkoord kan er een start worden gemaakt met de planning en ontwikkeling van de club die exclusief wordt ontworpen voor gasten van Royal Caribbean.

De Royal Beach Club moet gasten de ultieme strandclubervaring gaan bieden. Het komt te liggen aan meer dan 800 meter ongerepte strand met o.a. prive-cabanas, een zwembad met een swim-up bar en diverse watersportfaciliteiten zoals jetski’s, paddleboarden, snorkelen en familie splashpad. Verder moeten BBQ’s in eilandstijl met regionale gerechten en livemuziek zorgen voor een onvergetelijke dag op het strand.

Royal Caribbean heeft laten weten dat de Symphony of the Seas een bezoek zal brengen aan het eiland op 3 november van dit jaar. Het zal aanleggen in een nieuwe haven in de hoofdstand van St. John’s. Symphony wordt het eerste Oasis klasse schip dat te gast is op het eiland.

Cruises met de Symphony of the Seas zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.