Celebrity Cruises stelt doop Celebrity Apex uit

Celebrity Cruises heeft besloten om de doop van haar nieuwste cruiseschip Celebrity Apex uit te stellen. De naamceremonie stond gepland op 30 maart 2020 in het Engelse Southampton. Volgens CEO Lisa Lutoff Perlo zou doorgaan met de naamgevingsceremonie onder de huidige omstandigheden niet in overeenstemming zijn met de geest en intentie van een dergelijke belangrijke en betekenisvolle gebeurtenis.

‘Ik geloof dat het karma en de energie rond de naamgeving van een schip en zijn meter (in de persoon van entrepeneur en activiste Reshma Saujani) belangrijk zijn voor haar toekomst, haar gasten en haar bemanning’, aldus Lutoff Perlo. De doop zal nu later dit jaar, in oktober, plaatsvinden als het schip aankomt in Fort Lauderdale voor de start van haar Caribische seizoen.

Een 3-daagse inaugurele cruise vanuit Southampton op 28 maart en een serie van cruises vanuit Groot-Brittannie zullen wel gewoon doorgaan. Daarna vertrekt het tweede schip in de Edge-klasse naar de Middellandse Zee voor haar zomerseizoen. Er staan dan 8-daagse cruises gepland vanuit Rome en Barcelona.

Cruises met de nieuwe Celebrity Apex zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!