Cruisereiziger
Open dag

Kras Riviercruise Open Dagen in Rotterdam

Update 19/3/2020: ivm het coronavirus zijn de open dagen komen te vervallen. Kras bedankt iedereen voor de interesse in de Riviercruisedagen en graag tot ziens!

 

Kras organiseert twee open dagen in Rotterdam op riviercruiseschip MS Arkona. Deze Kras Riviercruise Open Dagen zijn op zaterdag 21 en zondag 22 maart. Tijdens deze informatieve dagen staan cruisespecialisten klaar én kan je alvast inspiratie opdoen voor de eerste of volgende cruise!

MS Arkona

Het MS Arkona vaart deze zomer exclusief voor Kras meerdere routes over de Nederlandse, Vlaamse en Duitse rivieren. Door het compacte formaat van het schip kan zij unieke routes varen, zelfs over de smalle Saar! Geniet vanaf het zonnedek met een drankje in de hand van het prachtige landschap dat voorbij glijdt.

Tijdens de de open dagen kan je een kijkje nemen in de hutten, het restaurant of alvast genieten van het panoramische uitzicht in de gezellige lounge. Er is een deels overdekt terras waar je tijdens de diverse zomercruises kunt genieten van een verfrissend drankje. In het restaurant worden ontbijt, lunch en diner tijdens de cruise geserveerd. Aan boord verblijf je standaard op basis van volpension. Voor entertainment in de avonden wordt uiteraard ook gezorgd Ook fijn om te weten: het schip is voorzien van een stoellift. De cruises vertrekken vanuit Nederland of zijn inclusief busreis.

Tijdstippen Open dagen

De open dagen vinden plaats op zaterdag 21 en zondag 22 maart van 09.30 tot 15.00. Het MS Arkona ligt in Rotterdam aan de Boompjeskade, direct naast de Erasmusbrug. Voor bezoekers is er gratis koffie en thee met wat lekkers. De cruisespecialisten van Kras staan klaar voor alle vragen. Tijdens de open dagen boek je bovendien met extra korting een riviercruise voor de diverse vertrekken van juni tot en met augustus! Deelname aan de open dagen is gratis.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Kras Riviercruise Open Dagen in Rotterdam

  • Deze Open Dagen in Rotterdam zijn mooi te combineren met de Woonbeurs in het WTC vlakbij de Koopgoot van 12 tot 17 uur en ook gratis toegankelijk en op loopafstand bereikbaar is van de Erasmusbrug. Het maritieme karakter van een Kras riviercruise verenigd met voor wie ook op zoek is naar een vaste stek in Rotterdam waar op zaterdag 21 maart ook de Boudica van Fred Olsen Lines aan de Holland Amerika kade van buiten te bezichtigen is en misschien beide, een rivier- met een zeecruise, gemaakt kan worden, tenminste als de centjes en de wereldse gebeurtenissen dat toelaten…

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger