Fincantieri bouwt pas eind maart verder aan cruiseschepen

Scheepsbouwer Fincantieri heeft al haar bouwactiviteiten op de diverse scheepswerven stilgelegd tot eind maart. Dit om alle personeel en ingehuurde bedrijven te beschermen tegen het Corona virus. De planning is er nu op gericht om 30 maart weer aan het werk te gaan om onder andere diverse cruiseschepen af te bouwen.

Momenteel zijn bijvoorbeeld de Silver Moon (oplevering april), Enchanted Princess (juni), Costa Firenze (oktober) en volgend jaar de Ryndam van Holland America Line.

De scheepswerf heeft er vertrouwen in dat na deze periode de werkzaamheden weer opgestart kunnen worden. De oplevering van de diverse schepen komt niet in gevaar, aldus Fincantieri.

Kijk hier voor een overzicht van de nieuwe cruiseschepen van 2020.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.