Cruisereiziger
AnnuleringHygiene

Hurtigruten stopt ook met varen in Noorwegen

Een aantal dagen nadat andere rederijen ophielden met varen, heeft ook de Noorse rederij Hurtigruten besloten te stoppen tot eind april.

“Het was een moeilijk besluit. Het is dan ook een emotioneel moment voor me en het hele Hurtigruten team. Toch geloof ik dat dit de enige juiste beslissing is in een deze uitzonderlijke crisis die de wereld momenteel ondergaat,” aldus CEO Daniel Skjeldam.

Net als vele andere rederijen, was Hurtigruten al gestopt met het varen in de Amerikaanse wateren. De afgelopen weken heeft Hurtigruten haar gasten aangemoedigd om hun boekingen te verplaatsen.  Nu heeft de rederij besloten om grotendeels cruises langs de Noorse kust stil te leggen tot 19 april en de overige cruises tot 28 april. Langs de Noorse kust blijft de rederij met 2 schepen varen om de dorpen en steden te voorzien van goederen. 

Meer info over Hurtigruten vind je bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)