Hurtigruten stopt ook met varen in Noorwegen

Een aantal dagen nadat andere rederijen ophielden met varen, heeft ook de Noorse rederij Hurtigruten besloten te stoppen tot eind april.

“Het was een moeilijk besluit. Het is dan ook een emotioneel moment voor me en het hele Hurtigruten team. Toch geloof ik dat dit de enige juiste beslissing is in een deze uitzonderlijke crisis die de wereld momenteel ondergaat,” aldus CEO Daniel Skjeldam.

Net als vele andere rederijen, was Hurtigruten al gestopt met het varen in de Amerikaanse wateren. De afgelopen weken heeft Hurtigruten haar gasten aangemoedigd om hun boekingen te verplaatsen.  Nu heeft de rederij besloten om grotendeels cruises langs de Noorse kust stil te leggen tot 19 april en de overige cruises tot 28 april. Langs de Noorse kust blijft de rederij met 2 schepen varen om de dorpen en steden te voorzien van goederen. 

Meer info over Hurtigruten vind je bij:

Waterproof Cruises & ExpeditionsWaterproof Cruises & ExpeditionsBBICaptain CruiseNorske Noorwegen Reizen

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.