Cruiseschepen laten van zich horen!

Ondanks dat cruiseschepen aan de wal liggen, zijn ze de afgelopen dagen zeker niet onzichtbaar. Tal van initiatieven aan boord zorgen voor een glimlach op je gezicht. Zo liggen redelijk wat cruiseschepen op de Bahama’s voor anker, waar elke avond om half acht lokale tijd de scheepshoornen zich laten horen. Dit als teken van sterkte, veiligheid en gezondheid aan boord met de hashtag #hopefloats. In totaal liggen ruim 20 cruiseschepen in deze regio in groepen bij elkaar. Lichtboodschappen zijn inmiddels de hele wereld over gegaan. Carnival, Princess (zie foto hierboven) en MSC Cruises hebben op deze manier hun boodschap gestuurd.

Kapiteins besluiten om het voor het personeel dat nog aan boord is, wat fijner te maken. Zo mag bij Royal Caribbean Ltd. het personeel de ruimtes  en dekken gebruiken waar normaal gezien alleen gasten mogen. Denk aan het buffetrestaurant, zwembaddek of zelfs de hutten die ze mogen gebruiken nu er toch geen gasten zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Cruiseschepen laten van zich horen!

  • 23 maart 2020 om 11:31
    Permalink

    Bedankt voor de informatieve nieuwsbrieven, mis echter info over de 4 Phoenixreisen schepen, Amadea, Albatros, Artania en Amerea welke zich allen op wereldcruise bevinden.

Reacties zijn gesloten.