Debuut eerste jacht Ritz-Carlton uitgesteld tot 2021

De oplevering van het eerste jacht van de nieuwe ultra-luxe cruisemaatschappij The Ritz-Carlton Yacht Collection Evrima is uitgesteld tot 22 april 2021. De oorzaak is de vertraging die is opgelopen op de Spaanse scheepswerf Hijos de J. Barreras. De rederij is hierdoor genoodzaakt om de maiden voyage en de daaropvolgende cruise te verplaatsen. De Evrima maakt nu op 22 april 2021 haar debuut met een reis van Lissabon naar Palma de Mallorca. Gasten die reeds voor de geannuleerde cruises hadden geboekt kunnen hun reis omboeken of hun volledige reissom terug laten betalen.

De meerderheid van de aandeelhouders van de Hijos de J. Barreras-scheepswerf hebben ermee ingestemd de zeggenschap over te dragen aan Cruise Yacht Yard Co Ltd, een gelieerde entiteit aan Evrima’s eigenaar, Cruise Yacht 1 Ltd, ook geleid door Douglas Prothero, CEO van The Ritz-Carlton Yacht Collection. Dit geeft deze nieuw gevormde entiteit effectief toezicht op de scheepswerf. De nieuwe structuur moet voor de tijdige voltooiing van de Evrima zorgen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.