Transformatie Carnival Victory naar Carnival Radiance in Spanje stilgelegd

De renovatiewerkzaamheden aan de Carnival Victory, dat wordt getransformeerd tot Carnival Radiance, zijn in verband met de uitbraak van het coronavirus voorlopig gestaakt. Begin deze maand begonnen de werkzaamheden in het droogdok van de Navantia scheepswerf in het Spaanse Cadiz. In 38 dagen tijd zou het schip dat in 2000 in de vaart kwam van boeg tot achtersteven onder handen worden genomen. Reisbeperkingen maken het voor de werklieden nu onmogelijk om aan de slag te gaan.

Door de vertraging die het schip oploopt is de rederij genoodzaakt om de 4 geplande cruises in Europa en de aansluitende transatlantische oversteek te annuleren. Op 24 juni zou de naamceremonie van het opgefriste schip plaatsvinden in New York.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!