Holland America Line annuleert cruises tot 14 mei 2020

Holland America Line heeft vanwege de coronacrisis besloten om de onderbreking van haar wereldwijde cruiseactiviteiten met 30 dagen te verlengen. Hierdoor zijn de cruises met gepland vertrek tot 14 mei 2020 geannuleerd. Gasten die reeds hebben geboekt voor cruises van 14 april tot 14 mei kunnen kiezen voor een toekomstig cruisetegoed of een volledige vergoeding van de reissom.

“Nu de wereld de wereldwijde gezondheidsproblemen aanpakt, is het reizen tijdelijk stilgevallen omdat gemeenschappen de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om zichzelf te beschermen”, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line. “Wij allemaal bij Holland America Line wensen iedereen het beste in deze ongekende tijd.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!