MSC Cruises verlengt stopzetting tot 29 mei

MSC Cruises heeft besloten om de stopzetting van al haar cruisevertrekken voor de hele vloot verder uit te breiden tot 29 mei. Dit gezien de aanhoudende buitengewone omstandigheden waarmee de wereld wordt geconfronteerd in verband met de Covid-19-virus wereldwijde gezondheidsnoodsituatie.

MSC Cruises kondigde eerder al de tijdelijke stopzetting van al haar schepen wereldwijd tot 30 april aan. MSC Cruises neemt dit besluit aangezien regeringen over de hele wereld sindsdien de maatregelen op het gebied van volksgezondheid en veiligheid aan land hebben versterkt om de lokale bevolking te beschermen en de verspreiding van het virus in de hand houden. Het besluit van MSC Cruises ondersteunt en weerspiegelt de effectiviteit van deze inspanningen.

MSC Cruises werkt samen met alle gasten en hun reisagenten om de impact van deze noodzakelijke beslissing op boekingen op de schepen tot 29 mei in kaart te brengen en het spijt ons oprecht voor het ongemak dat dit hen zal bezorgen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)