MSC Cruises verlengt stopzetting tot 29 mei

MSC Cruises heeft besloten om de stopzetting van al haar cruisevertrekken voor de hele vloot verder uit te breiden tot 29 mei. Dit gezien de aanhoudende buitengewone omstandigheden waarmee de wereld wordt geconfronteerd in verband met de Covid-19-virus wereldwijde gezondheidsnoodsituatie.

MSC Cruises kondigde eerder al de tijdelijke stopzetting van al haar schepen wereldwijd tot 30 april aan. MSC Cruises neemt dit besluit aangezien regeringen over de hele wereld sindsdien de maatregelen op het gebied van volksgezondheid en veiligheid aan land hebben versterkt om de lokale bevolking te beschermen en de verspreiding van het virus in de hand houden. Het besluit van MSC Cruises ondersteunt en weerspiegelt de effectiviteit van deze inspanningen.

MSC Cruises werkt samen met alle gasten en hun reisagenten om de impact van deze noodzakelijke beslissing op boekingen op de schepen tot 29 mei in kaart te brengen en het spijt ons oprecht voor het ongemak dat dit hen zal bezorgen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.