World Dream blijft nog even in Rotterdam

Het cruiseschip World Dream ligt momenteel bij Damen Verolme in Rotterdam in dok 7 voor onderhoudswerkzaamheden. Het schip van het Aziatische Dream Cruises arriveerde er op woensdag 25 maart. De verwachting is dat het voorlopig ook nog meerdere weken in Rotterdam zal blijven. Volgens de laatste planning blijft het tot donderdagochtend 2 april 2020 bij Damen Verolme om vervolgens door te varen naar Pier 6 in de Waalhaven bij Uniport voor verdere werkzaamheden. De toekomst van de World Dream is op dit moment nog onbekend. Mogelijk zal het niet meer terugkeren naar Azië. Tijdens het droogdok is inmiddels de Chinese naam van het schip op de romp verwijderd.
De World Dream is een luxe cruiseschip geschikt voor maximaal 3376 passagiers en een crew van maar liefst 2016 personeelsleden. Aan boord van het 335 meter lange schip zijn zelfs 2 kleine onderzeeboten en een speedboot die passagiers kunnen huren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!