Norwegian Cruise Line Holdings verlengt annulering cruises tot en met 10 mei

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. met merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises met reizen tussen 12 april en 10 mei 2020 voor alle cruisemerken.

De verlenging van de tijdelijke annulering draagt bij aan de inspanningen over de hele wereld om de verspreiding van het COVID-19 coronavirus in te dammen, wat ook heeft geleid tot reisbeperkingen en voortdurende onzekerheid over de wereldwijde sluitingen en beschikbaarheid van havens.

“Omdat COVID-19 een aanzienlijke impact blijft hebben op gemeenschappen overal ter wereld, verlengen wij de tijdelijke annulering van cruises van al onze merken t/m 10 mei”, vertelt Frank Del Rio, President en CEO Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. “Hoewel wij begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen bij onze loyale reizigers en gewaardeerde reispartners, is de veiligheid en welzijn van onze gasten, bemanning en gemeenschappen die wij bezoeken onze eerste prioriteit. Wij waarderen hun voortdurende begrip, terwijl wij ons door deze ongekende tijden navigeren en ons steentje bijdragen aan de wereldwijde inspanningen om deze pandemie in te dammen.”

Gasten die tussen 13 maart – 10 mei met Norwegian Cruise Line, Oceania of Regent Seven Seas Cruises zouden cruise,  worden verzocht contact op te nemen de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Kijk hier voor een overzicht welke rederijen tot wanneer stoppen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.