Norwegian Cruise Line introduceert Club Balcony Suite

Norwegian Cruise Line gaat de mini-suites op haar schepen omvormen. Ze krijgen voortaan de naam Club Balcony Suite. Daarbij ontvangen gasten in de Club Balcony Suite voortaan ook extra’s, waaronder een fles prosecco, per cruise de mogelijkheid om eenmaal de was aan te leveren en 2x gratis roomservice. Ook kunnen zij al 125 dagen van te voren entertainment en dineropties reserveren. De minisuite is bij veel Norwegian schepen een verlengde versie van de reguliere balkonhut.

De uitrol van de Club Balcony Suites zal in de loop van 2020 vorm gaan krijgen op:

 • Norwegian Encore: 30 augustus
 • Norwegian Jewel: 14 september
 • Norwegian Joy: 19 september
 • Norwegian Sun: 3 oktober
 • Norwegian Bliss: 4 oktober
 • Norwegian Breakaway: 4 oktober
 • Norwegian Pearl: 10 oktober
 • Norwegian Escape: 11 oktober
 • Norwegian Gem: 30 oktober
 • Norwegian Epic: 8 november
 • Norwegian Dawn: 8 november
 • Norwegian Getaway: 12 november
 • Norwegian Jade: 20 november
 • Norwegian Star: 28 november

Meer informatie over Norwegian Cruise Line vind je bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.