Norwegian Cruise Line introduceert Club Balcony Suite

Norwegian Cruise Line gaat de mini-suites op haar schepen omvormen. Ze krijgen voortaan de naam Club Balcony Suite. Daarbij ontvangen gasten in de Club Balcony Suite voortaan ook extra’s, waaronder een fles prosecco, per cruise de mogelijkheid om eenmaal de was aan te leveren en 2x gratis roomservice. Ook kunnen zij al 125 dagen van te voren entertainment en dineropties reserveren. De minisuite is bij veel Norwegian schepen een verlengde versie van de reguliere balkonhut.

De uitrol van de Club Balcony Suites zal in de loop van 2020 vorm gaan krijgen op:

 • Norwegian Encore: 30 augustus
 • Norwegian Jewel: 14 september
 • Norwegian Joy: 19 september
 • Norwegian Sun: 3 oktober
 • Norwegian Bliss: 4 oktober
 • Norwegian Breakaway: 4 oktober
 • Norwegian Pearl: 10 oktober
 • Norwegian Escape: 11 oktober
 • Norwegian Gem: 30 oktober
 • Norwegian Epic: 8 november
 • Norwegian Dawn: 8 november
 • Norwegian Getaway: 12 november
 • Norwegian Jade: 20 november
 • Norwegian Star: 28 november

Meer informatie over Norwegian Cruise Line vind je bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel StoreTUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)