Oplevering nieuw cruiseschip Enchanted Princess uitgesteld

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat de oplevering van haar nieuwe cruiseschip Enchanted Princess is vertraagd. De Amerikaanse rederij kan nog geen nieuwe datum noemen waarop de overdracht wel zal plaatsvinden. De Monfalcone scheepswerf van Fincantieri in Italië is op dit moment gesloten vanwege de lockdown die de Italiaanse regering heeft ingevoerd als maatregel om het coronavirus in te dammen.

Door de vertraging zijn alle geplande inaugurele cruises tot en met 31 juli geannuleerd. Ook de doopceremonie op 30 juni in Southampton is van de baan. Een nieuw programma voor de Enchanted Princess is nog niet bekend.

Bekijk alvast het schip bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.