Oplevering nieuw cruiseschip Enchanted Princess uitgesteld

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat de oplevering van haar nieuwe cruiseschip Enchanted Princess is vertraagd. De Amerikaanse rederij kan nog geen nieuwe datum noemen waarop de overdracht wel zal plaatsvinden. De Monfalcone scheepswerf van Fincantieri in Italië is op dit moment gesloten vanwege de lockdown die de Italiaanse regering heeft ingevoerd als maatregel om het coronavirus in te dammen.

Door de vertraging zijn alle geplande inaugurele cruises tot en met 31 juli geannuleerd. Ook de doopceremonie op 30 juni in Southampton is van de baan. Een nieuw programma voor de Enchanted Princess is nog niet bekend.

Bekijk alvast het schip bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!