Holland America Line verlengt cruisestop tot eind juni

Holland America Line heeft bekend gemaakt dat ook zij de cruisestop verlengen tot eind juni. Dit betekent voor Nederland dat meer cruises van de Rotterdam, Veendam en Nieuw Statendam in mei en juni vanuit Rotterdam en Amsterdam geannuleerd gaan worden. Eerder maakte de rederij al bekend dat cruises tot half mei geannuleerd waren.

De Rotterdam zou afvaren vanuit Rotterdam op 22 april, 2, 16, 23 & 30 mei, 13, 20 & 27 juni. De Nieuw Statendam zou onder andere een musicalcruise (28 juni) gaan maken. Andere geannuleerde afvaarten van de Nieuw Statendam zijn die van 3, 10, 24  & 31 mei,  7, 21 & 28 juni. De Veendam op 9 mei, 23 mei, 6 & 20 juni. De Zuiderdam zou op 30 juni in Amsterdam langs komen.

Alaska

Voor Alaska heeft de HAL besloten om alle cruises van de Maasdam, Noordam, Oosterdam, Volendam en Westerdam te annuleren. Dit komt mede door strenge regels die Canada besloten heeft voor de doorvaart van schepen naar Alaska toe.

Gasten kunnen hun geld terug ontvangen (100%) of krijgen een cruisetegoed van 125%.

Andere rederijen die behoren bij de moederorganisatie Carnival Corporation, stoppen ook tot eind juni. Het gaat om bijvoorbeeld Carnival Cruise Line, Princess Cruises en Seabourn. Princess Cruises staakt eveneens grotendeels haar Alaska seizoen.

Kijk voor een overzicht hier welke rederijen tot wanneer stoppen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)