Carnival Cruise Line annuleert cruises tot en met eind juni

Carnival Cruise Line heeft enkele dagen na de ‘no sail order’ van het Amerikaanse CDC bekendgemaakt dat het meer cruises heeft geannuleerd. De Amerikaanse cruisemaatschappij zal haar cruiseactiviteiten in Noord-Amerika vanwege de uitbraak van het coronavirus staken tot minimaal 26 juni 2020. De rederij laat weten deze periode te gebruiken om te blijven zorgen voor de bemanning die aan boord blijft en om de rest van de bemanningsleden naar huis te brengen.

‘We zijn actief betrokken bij de cruiseindustrie en onze stakeholders over aanvullende protocollen die we zullen implementeren wanneer we onze service weer hervatten. We blijven ons onverminderd inzetten voor het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze gasten, bemanning en de gemeenschappen die we bedienen’, aldus Carnival Cruise Line in een statement.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.