Foto’s en video: Silver Origin vanuit Schiedam begonnen aan eerste proefvaart

Even na 09:00 uur op Koningsdag vertrok het nieuwe expeditieschip van Silversea, Silver Origin, vanaf Mammoet Heavy Lifting in Schiedam voor haar eerste zeetesten. De proefvaart van het schip, dat speciaal door de Nederlandse scheepswerf De Hoop wordt gebouwd voor de Galapagos Eilanden, zal naar verwachting 3 dagen in beslag gaan nemen. Woensdag in de vroege ochtend zullen de eerste nautische en technische testen worden afgerond en keert het terug. Na een succesvolle proefvaart zullen aan de afbouwkade de laatste werkzaamheden aan het schip worden verricht waarna de overdracht kan plaatsvinden.

 

De Silver Origin is een all-suite expeditieschip dat plek gaat bieden aan maximaal 100 personen. Benieuwd hoe de Silver Origin er van binnen uit komt te zien? Klik hier voor de eerste beelden van het (toekomstige) interieur.

Het schip is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Bron: Silversea Nederland

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)