Silversea verlengt ook cruisestop

In navolging van vele andere rederijen, heeft Silversea haar cruisestop verder verlengd. Afhankelijk van de routes van haar schepen, is het plan de cruises op te starten tussen begin juni en eind juni. Oorspronkelijk stonden de annuleringen tot 11 mei.

De schepen starten:

  • Silver Cloud: 21 juni
  • Silver Wind: 13 juni
  • Silver Shadow: 18 juni
  • Silver Spirit: 25 juni
  • Silver Muse: 2 juli
  • Silver Whisper: 18 juni
  • Silver Explorer: 18 juni
  • Silver Galapagos: 13 juni

Gasten die een cruise geboekt hebben die geannuleerd is, ontvangen een Future Cruise Credit van 125%. Deze kunnen zij binnen nu en 2 jaar gebruiken voor elke cruise. Uiteraard kan je daarbij kiezen voor een langere cruise en upgrades door het hogere bedrag. Het credit is overdraagbaar aan familie en vrienden en kan voor meerdere boekingen gebruikt worden.

Kijk hier voor een overzicht van alle rederijen.

Meer informatie over cruisen met Silversea vind je bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)