Disney annuleert cruises tot 18 juni

Disney Cruise Line verlengt haar cruisestop verder. De rederij maakte bekend dat alle cruises tot 18 juni niet doorgaan. Cruises van de Disney Magic in Europa zijn geannuleerd tot 2 juli. Cruises vanuit Vancouver tot eind juni 2020.

Samengevat voor alle 4 schepen:

  • Alle Disney Dream en Disney Fantasy cruises zijn geannuleerd tot 18 juni
  • Alle Disney Magic cruises  tot 2 juli
  • Alle cruises van de Disney Wonder vanuit Vancouver tot eind juni.

Gasten die momenteel een cruise geboekt hebben in deze periode, ontvangen of het volledige bedrag terug of ontvangen een Future Cruise Credit van 125%. Deze kunnen zij gebruiken binnen 15 maanden.

Meer informatie over Disney vind je bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)