Cruisereiziger
Verkoop/koop

Marella Cruises neemt eerder afscheid van Marella Celebration

Marella Cruises heeft bekendgemaakt dat het 2 jaar eerder dan gepland afscheid neemt van haar cruiseschip Marella Celebration vanwege ‘capaciteitsaanpassingen’. Het schip behoort sinds 2005 tot de vloot van de Britse cruisemaatschappij dat voorheen Thomson Cruises heette. Daarvoor was het sinds haar bouw in 1984 bij Chantiers de l’Atlantique actief voor Holland America Line onder de naam MS Noordam. Wat er met het schip gaat gebeuren is nog niet bekend.

‘De Marella Celebration is een van de oudste en meest geliefde schepen in de vloot van Marella Cruises. Ze vaart al 15 jaar voor de cruisemaatschappij waarin ze bijna een half miljoen passagiers heeft vervoerd. Het schip zou in de zomer van 2020 en 2021 vanuit Dubrovnik varen en in het winterseizoen Cyprus en Dubai als thuishaven hebben’. Deze cruises zijn inmiddels allemaal geannuleerd.

Marella Cruises liet verder weten dat ze haar cruisestop met een maand heeft verlengd, tot 30 juni 2020, vanwege het coronavirus en het negatieve reisadvies van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!