AIDA Cruises annuleert tot eind juni

AIDA Cruises heeft bekendgemaakt dat ze de cruisestop verlengt tot eind juni. Door de coronapandemie verwacht de rederij geen normale situatie vóór eind juni in de gebieden waar AIDA vaart. De Duitse regering heeft bovendien het negatieve reisadvies voor de gehele wereld verlengd.  AIDA neemt contact op met alle gasten die reeds een vakantie hadden gepland met de rederij in deze periode. De betreffende boekingen worden op de dag van vertrek chronologisch verwerkt.

Alle gasten van AIDA ontvangen een reistegoed dat ze in kunnen zetten voor een nieuwe boeking tot en met 31 december 2021. Voor nieuwe boekingen geldt tot 31 juli 2020 dat gasten tot 60 dagen eenmalig kostenloos kunnen omboeken.

Klik hier voor een overzicht van alle annuleringen per rederij: (Update) Meer rederijen verlengen de tijdelijke stopzetting

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)