Regal Princess op 6 mei in Rotterdam

Op woensdagmorgen 6 mei arriveert om 07.00 14:00 uur de Regal Princess bij Cruiseport Rotterdam aan de Holland Amerikakade. Het cruiseschip heeft 1.000 passagiers aan boord. Het gaat om Nederlandse – en uit andere Europese landen afkomstige bemanningsleden van de Holland America Group. De reizigers zijn op weg naar huis en verlaten in Rotterdam het schip.

De komst van het schip is zorgvuldig voorbereid conform de maatregelen van het RIVM en goedgekeurd door de autoriteiten. Om 17.00 uur Vrijdag vertrekt de Regal Princess weer uit de haven.Eerst naar Southampton

De Regal Princess van Princess Cruises vertrok afgelopen weekend met 1200 Europese bemanningsleden vanuit Fort Lauderdale, Florida voor haar transatlantische oversteek naar Europa. De bemanning aan boord is afkomstig van verschillende cruiseschepen van Princess Cruises en Holland America Line, cruisemerken van de Holland America Group. Zij worden per schip naar huis gepatrieerd vanwege de uitbraak van het coronavirus.

De Regal Princess zet eerst koers naar Southampton waar het op 5 mei 2020 wordt verwacht. De repatriëring is onderdeel van een plan van de Holland America Group om duizenden bemanningsleden met 8 cruiseschepen uit de vloot terug naar huis te brengen d.w.z. bestemmingen in Europa, Azië, Zuid-Amerika en de Caribbean.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)