Nieuw expeditieschip Silver Origin teruggekeerd van eerste zeetest

Het nieuwe expeditieschip van Silversea, Silver Origin, is woensdag even voor middernacht weer teruggekeerd in de Rotterdamse haven van haar eerste proefvaart. Het schip, dat speciaal wordt gebouwd voor de Galapagos-eilanden, vertrok maandagochtend vanaf Mammoet Heavy Lifting in Schiedam voor nautische en technische testen op de Noordzee. Uiteindelijk keerde het na 2,5 dag weer terug in de Eemhaven, gelegen tussen Pernis en de Waalhaven.

Klik hier voor foto’s en een video van het vertrek van de Silver Origin.

Bron foto: Silversea Nederland

Cruises met Silversea zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!