Tv-serie ‘Verrückt nach Meer’ vanaf 5 mei nieuw bij ARD

Seizoen 10 van de cruiseserie “Verrückt nach Meer” zal vanaf 5 mei weer te zien zijn bij de Duitse tv-zender ARD. In deze afleveringen zie je diverse schepen en reizen van reisorganisatie Phoenix Reisen. Je gaat mee op een cruise van de Amera (ex-Prinsendam) en het MS Albatros van de afgelopen maanden.

Terwijl aan boord de tv-ploeg opnamen aan het maken was op de Amera, sloten door de Corona-pandemie cruisehavens en moest de Amera met alle cruisepassagiers, bemanning en dus de tv-ploeg vanuit de Amazone terug varen naar Hamburg. Je ziet boeiende afleveringen over deze en andere tijden aan boord. Daarnaast wordt ook kapitein Fronenbroek gevolgd op het MS Albatros tijdens een reis rondom Afrika.

1e uitzending:  5 mei om 16.10 uur op ARD.

Meer informatie over Phoenix Reisen vind je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)