Cruisereiziger
BestemmingenHerstartRiviercruisen

A-Rosa wil riviercruises weer opstarten op Donau en Rijn

Het Duitse A-Rosa River Cruises wil haar cruises weer gaan opstarten op de Rijn en Donau. Deze start is het gevolg van de Duitse en Oostenrijkse overheden die de Coronamaatregels gaan verminderen. Hotels, restaurants, dagtochten op de rivier en riviercruises, mogen eind mei weer geopend/gestart gaan worden.

Joerg Eichler, CEO van A-ROSA Flussschiff GmbH: “Na deze lange lockdown periode, zijn we ontzettend blij dat we weer gasten kunnen verwelkomen aan boord voor hun vakantie. Uiteraard staat de gezondheid van onze gasten en personeel voorop. Daarom hebben we een team van hygiëne experts bij elkaar verzameld.”




Dit A-Rosa Care-Team is momenteel hard aan het werk om hygiëne maatregelen uit te werken, gericht op veiligheid en afstandsregels voor personeel en gasten. 

A-Rosa maakt binnenkort ook meer bekend over haar cruises in Frankrijk en Portugal.

Riviercruises van A-Rosa boek je bij:

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje thee , op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)