Norwegian Cruise Line start verkoop voor geselecteerde cruises tot 2023

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de verkoop is gestart van geselecteerde cruises van 2021 tot 2023. De reizen doen in totaal 300 bestemmingen aan waaronder 20 nieuwe plekken voor de Amerikaanse rederij verdeeld over alle 7 continenten. Het gaat om hier om bijzondere bestemmingen in o.a. Antarctica, Groenland en Zuid-Afrika.

Tot de opmerkelijke routes behoren:

De eerste reis van de Norwegian Star naar Antarctica begint in 2021 wanneer ze vanuit Buenos Aires, Argentinië een seizoen van 14-daagse cruises vaart. Daarbij worden vijf havens bezocht in Argentinië, Chili, Uruguay en de Falklandeilanden inclusief een tocht langs Deception Island en Elephant Island / Cape Lookout.

Norwegian Star reist in maart 2022 naar Zuid-Amerika en wordt het eerste cruiseschip in de vloot dat Fortaleza en Salvador de Bahia, Brazilië, bezoekt tijdens een 15-daagse cruise die vertrekt vanuit Rio de Janeiro.

De Norwegian Star vaart op 14 juli en 25 juli 2022 vanuit Reykjavik (IJsland) twee cruises van respectievelijk 10 en 11 dagen waarbij voor de eerste keer in de geschiedenis van de rederij Groenland wordt aangedaan met stops in Nuuk, Qaqortoq en Nanortalik.

Van december 2021 tot januari 2022 zal de Norwegian Jade 12-daagse ‘Extraordinary Journey’s’ maken vanuit Kaapstad (Zuid-Afrika), een unicum voor Norwegian Cruise Line. De cruises omvatten o.a. bezoeken aan Luderitz en Walvis Bay, Namibie; Durban en overnachtingen in Kaapstad en Richard’s Bay (Zuid-Afrika).

Verder zal de Norwegian Sun in november 2021 haar debuut maken in Azie. Het wordt het eerste schip in de vloot dat de exotische bestemmingen Nagoya, Beppu en Himeji (Japan); Manila en Coron (Filipijnen), Kota Kinabalu en Melaka (Maleisie), Muara, Brunei en Kampot (Cambodja) aandoet.

Vraag een gratis offerte aan voor deze cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!