Cruisereiziger
HerstartHygiene

TUI: plannen voor aan boord bekend gemaakt van eerste cruises

TUI heeft haar plannen bekendgemaakt voor maatregelen op de eerste cruises op cruiseschepen. Deze richten zich op een aantal punten aan boord, namelijk inschepen, capaciteit, openbare ruimtes en hygiëne. De maatregelen zijn kort weergegeven in bovenstaande factsheet. De maatregelen gaan gelden voor alle schepen in de vloot van TUI: de schepen van Marella Cruises, Hapag Lloyd Cruises en de Mein Schiff vloot van TUI Cruises in Duitsland. De informatie beperkt zich helaas tot onderstaande. Ongetwijfeld zal de komende tijd nog meer bekend worden.

Inschepen

Gasten krijgen bij het inschepen de (al bekende) gezondheidsvragenlijst, screening voor het aan boord gaan met bv temperatuur scan en een gespreid aan boord gaan.

Capaciteit

De rederij start haar eerste cruises tot 31 augustus met maximaal 1000 gasten. Zo is het makkelijker om afstand te houden in de openbare ruimtes.




 

Openbare ruimtes

Er zullen geen self-service/buffetrestaurants geopend zijn. In de kinderclubs mogen maximaal maar 10 kinderen aanwezig zijn. Voor de spa en fitness zullen ook maximale bezoekersaantallen vastgesteld worden.

Hygiëne

Aan boord zullen Corona-testen mee gaan en extra medisch personeel. De schoonmaak wordt geïntensiveerd door oppervlakten die aangeraakt kunnen worden, elke 30 minuten schoon te maken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje thee , op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)