Cruisereiziger
Bestemmingen

Marella Explorer 2 voor flitsbezoek in Nederland

Het cruiseschip Marella Explorer 2 bevindt zich sinds vanochtend in Nederlandse wateren. Rond 07:00 uur voer het schip van de Britse cruisemaatschappij Marella Cruises (onderdeel van de TUI Group) de Westerschelde op. Een dik uur later nam het positie in bij Everingen in de buurt van Borssele.Naar verluidt is de Marella Explorer 2 voor een flitsbezoek in Nederland om te bunkeren vanwege de goedkopere brandstof. De Marella Explorer 2 zal naar verwachting al snel weer koers zetten richting de zuidkust van Groot-Brittannië om nabij het eiland Wight voor anker te gaan in afwachting op betere tijden. Marella Cruises heeft tot op heden alle cruises tot en met juli geannuleerd vanwege het coronavirus.

Update: De Marella Explorer 2 is in de vroege zaterdagochtend weer vertrokken naar Groot-Brittannië.

 

Foto: Ruud Rijke

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!