Cruisereiziger
Bestemmingen

Seaport The Hague-Scheveningen steekt cruiseschepen die voor anker liggen hart onder de riem

Voor de kust van Scheveningen liggen sinds medio mei drie cruiseschepen voor anker. De Nieuw Statendam, de Zaandam van de Holland America Line en de ultraluxe Seabourn Ovation. Na een intensieve repatriëring waarbij vele bemanningsleden naar huis gebracht zijn, liggen de schepen nu te wachten totdat er weer gevaren mag worden. De bemanning heeft te maken met strenge COVID19 maatregelen en mag niet van boord.

Om de op de schepen achtergebleven bemanning een hart onder de riem te steken zijn Anita Verwoest (Project Director), Suzanne Fillekes (Director Shore Excursions) en havenmeester Cees Duvekot namens de Seaport The Hague-Scheveningen langs gevaren om Haagse lekkernijen en diverse goodies te brengen. Haagse hopjes, Scheveningse haringen, Delftsblauwe koffiemokken en heerlijke stroopwafels in een blik met een afbeelding van Het meisje met de parel zijn overhandigd aan de kapitein en zijn bemanning.

“Als de bemanning niet naar ons kan komen, dan gaan wij naar hen toe”, aldus Anita Verwoest. “We willen de bemanning laten weten dat we aan hen denken en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hopen dat jullie snel weer mogen varen en uiteraard hopen we in de toekomst jullie en jullie gasten weer te mogen ontvangen in onze koninklijke stad aan zee”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger