Seaport The Hague-Scheveningen steekt cruiseschepen die voor anker liggen hart onder de riem

Voor de kust van Scheveningen liggen sinds medio mei drie cruiseschepen voor anker. De Nieuw Statendam, de Zaandam van de Holland America Line en de ultraluxe Seabourn Ovation. Na een intensieve repatriëring waarbij vele bemanningsleden naar huis gebracht zijn, liggen de schepen nu te wachten totdat er weer gevaren mag worden. De bemanning heeft te maken met strenge COVID19 maatregelen en mag niet van boord.

Om de op de schepen achtergebleven bemanning een hart onder de riem te steken zijn Anita Verwoest (Project Director), Suzanne Fillekes (Director Shore Excursions) en havenmeester Cees Duvekot namens de Seaport The Hague-Scheveningen langs gevaren om Haagse lekkernijen en diverse goodies te brengen. Haagse hopjes, Scheveningse haringen, Delftsblauwe koffiemokken en heerlijke stroopwafels in een blik met een afbeelding van Het meisje met de parel zijn overhandigd aan de kapitein en zijn bemanning.

“Als de bemanning niet naar ons kan komen, dan gaan wij naar hen toe”, aldus Anita Verwoest. “We willen de bemanning laten weten dat we aan hen denken en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hopen dat jullie snel weer mogen varen en uiteraard hopen we in de toekomst jullie en jullie gasten weer te mogen ontvangen in onze koninklijke stad aan zee”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.