Carnival neemt snel afscheid van minimaal 6 cruiseschepen

Carnival Corporation, de moedermaatschappij van veel bekende cruisemerken waaronder Holland America Line, Princess Cruises, Costa Cruises en AIDA Cruises, heeft aangekondigd dat het in het kader het optimaliseren van haar capaciteit besloten heeft om versneld afscheid te nemen van cruiseschepen die oorspronkelijk op de nominatie stonden om pas in de komende jaren te worden verkocht.

Het bedrijf laat weten dat het reeds voorlopige overeenkomsten heeft voor het afvloeien van 6 cruiseschepen. Daarbij werden nog geen namen van schepen genoemd. De verwachting is dat de schepen in de komende 3 maanden de vloot zullen verlaten. Carnival Corporation zou daarnaast gesprekken voeren om nog meer schepen van de hand te doen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.